Profiel

Ingenieursbureau HeRoCon is sinds 1998 als zelfstandig onafhankelijk adviesbureau actief met het vervaardigen van constructieberekeningen en -tekening van beton- staal- en houtconstructies voor alle voorkomende bouwwerken. Vanaf eind jaren zeventig werden de werkzaamheden uitgevoerd onder de naam van architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v.. Om zich beter te kunnen specialiseren en de markt beter te kunnen bedienen zijn de constructieve advieswerkzaamheden in 1998 ondergebracht in een aparte werkmaatschappij. De opgebouwde ervaring en het gedegen vakmanschap vormen de basis waarop de uiteenlopende bouwprojecten worden uitgewerkt.

In nauwe samenwerking met de andere partners in het bouwproject wordt op creatieve en inventieve wijze gezocht naar de best passende constructieve oplossing, afgestemd op regelgeving en budget.

Ingenieursbureau HeRoCon staat voor slim ontworpen en goed doordachte constructieve oplossingen die de basis vormen voor uw bouwwerk.

Wij zijn een betrouwbare partner voor particulieren, aannemers, overheden, ontwikkelaars, woningbouwverenigingen en ook voor u.

 

 

 

 Brouwer Expeditie Mijdrecht
Binnenstraat VLC Vinkeveen